22. huhtikuuta 2011

Hei vaan kaikki lukijat ja blogiini eksyneet..

 

Tämä ei ole henkilö kohtainen blogi. Sitä varten, minulla on toinen paikka muualla. Tänne en siis tule koskaan kirjoittamaan mitään omasta elämästäni tai henkilökohtaisista asioistani.
 
Kaikki mitä kirjoitan tänne, tulee suoraan pääni sisältä. Omista ajatuksistani.  
Tekstejäni saa  ja on todellakin lupa lukea kenellä tahansa, joka sattuu edes vahingossakin eksymään blogiini.  Ja jota edes vähänkään kiinnostaa lukea, Luihuisen tupaan kuuluvan ja Harry Potteria koko sydämestään rakastavan ( hmm. ehkä kuitenkin rakastan enemmän Draco Malfoyta ;))  nuoren tytön kirjoituksia.
 
Toivoisin kuitenkin yhtä asiaa. Ettei blogistani  kopioitaisi mitään kirjoittamaani, ilman lupaani.
 
Olenkin jo kirjoittanut ja myös julkaissut ( aika pitkälle jo!) tänne, kahta jo kirjoittamaani FanFictionia. Kirjoitan tänne vain ja ainoastaan Harry Potter aiheista FanFictionia, joten jos se aihe ei kiinnosta voitkin mennä samantien pois blogistani.  Ja olen myös aloittanut kirjoittamaan tänne kolmatta Fanfictionia ja myös suunnitelmissani on kirjoittaa niitä muutama lisää tulevaisuudessa.. Kunhan saan ensin jostakin aikaa järjestymään nimeomaan kirjoittamiselle. Mutta, minkäs voin sille etten edelleenkään omista ajankääntäjää ja siksipä päivissä, viikoissa, kuukausissa ja jopa vuosissa on aivan liian vähän tunteja..
 
Ja huomio! kirjoitan kaiken fanfictioni toistaiseksi vain suomeksi. Koska. Minulla ei yksinkertaisesti riitä aika, alkaa kääntää niitä englanniksi. Mutta. Siinä tapauksessa, jos jostakin löytyy joku joka haluaisi auttaa minua käännöstyön kanssa. Otan enemmän kuin mielelläni kaiken avun vastaan..
 
Hupsista! melkein jo unohdin.. Minulle saa ehdottomasti kirjoittaa kommentteja sekä myöskin palautetta kirjoituksistani. Asiattomat ja asiaan kuulumattomat kommentit tosin jätän julkaisematta. Arvostaisin sitä todella paljon ja se saisi minut myös jatkamaan kirjoittamista..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Goodbye Draco:

  Goodbye Draco:💔 -- Osittainen Dramione FanFiction:--   OSA 1:   Luku 9:  Hermione pov: ' En enää välitä vähääkään siitä vaikka oletki...