27.4.2011

Heih.

Tämä ei siis edelleenkään ole henk.kohtainen blogini.
Sitä vartenhan minulla on toinen sellainen täällä.. Joten tänne en tule kirjoittamaan mitään omasta elämästäni..
Vaan kaikki mitä tänne kirjoittelen on vain,oman pääni sisällä ja ajatuksissani muodostunutta..
Tekstejäni saa todellakin lukea ja kommentteja voi jättää.. Mutta toivoisin silti,ettei blogistani kopioitaisi yhtään mitään,ainakaan ilman lupaa..

Alan jossain vaiheessa lisäämään tänne kirjoittamaani ficciä.. (HP aiheinen).. Nimeähän sillä ei edelleenkään ole, koska se on vasta vähän yli puolessa välissä. (siitä tulee siis valmiina n. 30 lukua pitkä.. Ellen sitten saa sitä lyhyempänä valmiiksi)
Mietin toki sille nimeä samalla kun kirjoitan.. Mutta tähän mennessä jo kolme nimivaihtoehtoa olen hylännyt.. No jospa sille sitten löytyy nimi kun se on valmis.
Muitakin ficcejä tänne on sitten ajan kanssa tulossa,kunhan saan ne valmiiksi. Aihe kyllä pysyy HP:ssa.. Teen sitten muille aikanaan oman,kun saan aikaiseksi jotain muulla aiheella.

Niin ja huomio.. Kaikki ficcini kirjoitan suomeksi.. Koska en jaksa kääntään niitä suunilleen koskaan englanniksi.. Liian iso työ,niin pitkissä kirjoituksissa.. Mutta jos löytyy joku,joka välttämättä haluaa auttaa minua käännösten kanssa,että voisin julkaista kirjoittamaani joskus muuallakin.. Niin mielelläni otan avun vastaan..

Mutta eiköhän tämä esittely nyt vihdoin olisi tässä.. Niin voin keskittyä kirjoittelemaan noita muita juttuja valmiiksi..

Unohdin mainita vielä. Että palautetta kirjoituksistani voi ja saakín laittaa minulle..
Arvostaisin sitä todella..
siis jo kommentoimalla suoraan blogiin taikka sitten osoitteeseen: while_god_saves_i_destroy@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti