15.11.2011

Välihuomio!!

En ole hetkeen ny jatkanut uusien lukujen lisäämistä tähän mun kirjoittamaan juttuun.. Siksi että, muutamassa aiemmassa luvussa oli paranteluvaraa.. Mut nyt on ilokseni enää yksi luku jäljellä, niistä paranneltavista. Joten voin ehkä jo huomenna aloittaa ihan täysin uuden ja julkaisemattoman luvun.. Onhan mulla siitä koneella jo tosi paljon valmiina, mutta kivampaa se on tänne sitte kirjotaa ja nähdä lukeeko tätä ylipäänsä kukaan..

Eli huomenna ehkä tännekkii tulee ihan täysin uusia lukui kaksi.. Jos, sit kumminki saisin tän ekan osan valmiiks tän vuoden puolella..
Saa nähdä, ku ois viel semmoset 4 lukua kirjotettavana.. huah..
2 kommenttia:

 1. Hei, sinä minulle tuntematon kirjoittaja! :)

  Olen nyt lukenut kaikki tarinasi tähän asti ilmestyneet osat (1-26) ja olen pitänyt lukemastani, sillä aikamoinen Potter fani itsekkin olen ;)
  Mutta minusta oli mukavaa lukea loputkin osat jos olet ne jo kirjoittanu.
  Ja jos näet tämän kommentin (toivon niin!) niin voisitko lisätä loput osat tänne luettaviksi?

  Kiitos ja kumarrus!
  _DM<3_

  VastaaPoista
 2. Heips..

  Kirjoittaja on iloisesti yllättynyt viestistä ja pahoittelee ettei muista päivitellä tarpeeksi usein.. :/ luvaten tehdä parannuksen.. :D

  Tokihan olen jo jatkoa kirjoitellut tähän tarinaan.. Ja mielessä on myös jatko-osakin siihen, tosin vasta aivan suunnittelu asteella. Tulossa sellainen kyllä on, riippuen ihan miten ajatukset kulkee.. Kirjoittaminen kun on joskus aika hankalaa.. Ja kyseessä kun on ensimmäinen tarinani jonka edes uskallan julkaista..

  Mutta.. Lupaan lisäillä tänne mahdollisimman pian jatkoa, kun kerran minulla nyt edes yksi lukija on.. :)

  VastaaPoista